N24VijestiBiHAdria Ski Kupres: Zimska destinacija koja osvaja (Fotogalerija)

Razlog više za posjetiti

Adria Ski Kupres: Zimska destinacija koja osvaja (Fotogalerija)

PODIJELITE ČLANAK

Kupres je naseljena općina koja se nalazi na 1200 metara nadmorske visine. Kupres je nadaleko poznato po svom krajoliku i prirodnim ljepotama. Općinu posjeti veliki broj gostiju kroz cijelu godinu, ljeti su razlog ugodne temperature koje mame goste iz toplijih krajeva na osvježenje. A zimi je to prekrasni ugođaj koji upotpunjuje snijeg i zimske radosti.

Posjetiti Kupres, a ne posjetiti skijalište Adria Ski i njihov kompleks koji je svim gostima bonus za ugođaj i odmor na Kupresu u svako doba godine.

Kapacitet hotela Adria Ski je 256 ležajeva. Sve sobe opremljene su telefonom te TV uređajima sa digitalnim satelitskim sustavom. Svaka soba ima zasebno kupatilo. Hotel je u sklopu wellness centra opremljen malim olimpijskim bazenom (25m x 8m) u kojem ćete se moći opustiti nakon dana provedenog na skijanju, kao i dvjema saunama i teretanom, a dodatno možete uživati i u masažama.

U sklopu skijaškog centra se nalazi zasebna zgrada za iznajmljivanje ski opreme i dvije ski škole.

Za profesionalce kao i za početnike su na raspolaganju skijaške staze do koji vode dvosjed, četverosjed, baby lift te vučnice. Kao novi dodatak ponudi na vrhu skijaških staza se nalazi motel “Tikvice.

U sklopu hotela je restoran koji Vam nudi tradicionalna autohtona jela, te jela po narudžbi. Jela spravljaju vrhunski kuhari uz bogatu ponudu stranih i domaćih vina. Ispod skijaških staza nalazi se restoran “Ognjišta”. Posebno Vam preporučujemo domaći grah s kobasicom i gulaš.

Adria Ski Kupres ove godine bilježi izvrsne turističke rezultate. 

“Ove godine nas je posjetio veliki broj gostiju, pretežno su to bili gosti iz Dalmacije, a ove godine bilježimo porast gostiju i iz Bosne i Hercegovine, posebeno gostiju iz Banja Luke”, rekli su za portal n24.ba vlasnici Centra.

Mnogo je razloga da posjetite Kupres i skijalište Adria Ski i uvjerite se u kvalitetu i ugodan ambijent.

FOTOGALERIJA:

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

Pročitajte još