spot_img
spot_img
N24MagazinLifestyleAnita Jukić i Ivana Lauš za N24 otkrivaju tajne frizerskog svijeta

PREPUSTITE SE U SIGURNE RUKE!

Anita Jukić i Ivana Lauš za N24 otkrivaju tajne frizerskog svijeta

PODIJELITE ČLANAK

Redakcija našeg portala imala je priliku razgovarati s Anitom Jukić i Ivanom Lauš zaposlenicima Frizerskog salona “Anita”.


Anita, vlasnica salona, zajedno s Ivanom, svojim stručnim pristupom i kreativnošću, pružaju jedinstvene frizerske usluge koje će vas oduševiti. Upoznajte srce i dušu frizerskog salona. One stvaraju čaroliju boja i frizura. Evo razlog zašto da posjetite njihov salon i doživite transformaciju svog stila uz stručnjake koji svojom strašću prema frizerstvu osvajaju srca svojih klijenata!

1. Drage Anita i Ivana, za početak ćemo početi pričom o samom nastanku salona. Kada je salon osnovan, odakle seže početak djelovanja?

 

Salon je osnovan prije 10-ak godina, a počeci su sežu od  rada na prestižnoj svjetski poznatoj frizerskoj akademiji ASK.

2. Koje usluge salon pruža?

Salon pruža širok spektar usluga, moderna šišanja, najpopularnije koloracije, headspa (masaže vlasišta, lica, vrata i dekoltea) u posebnoj zoni, te usluge friziranja za posebne prigode.

3. Što je po vama ključ uspjeha u ovom poslu?

Ključ uspjeha u ovom poslu je kombinacija visokih znanja, strasti prema poslu, konstantnog učenja i prilagodljivosti trendovima, te izuzetne brige o klijentima.

4. Koliko je odnos radnica i klijentica važan?

Odnos između radnica i klijentica je izuzetno važan jer stvara atmosferu povjerenja i ugodnosti, što klijentice cijene i vraćaju se ponovno.

5. Je li teško pratiti današnje trendove i uskladiti ih u ovaj posao?

Pratiti današnje trendove i uskladiti ih s poslom frizera zahtijeva kontinuirano praćenje novosti, sudjelovanje na edukacijama i prilagodbu tehnika i tehnologija u salonu.

6. Koje su mane a koje vrline ovog posla?

Mane ovog posla mogu biti fizički napor i rad pod pritiskom, dok su vrline strast prema poslu, kreativnost, mogućnost interakcije s različitim ljudima, stvaranje prijateljstva, posmatranje različitosti klijenata.

7. Koja je vaša poruka za kraj, što je najvažnije u poslu?

Poruka za kraj: Najvažnije u poslu kojim se čovjek bavi je ljubav prema poslu, briga o klijentima i konstantno teženje za osobnim i profesionalnim razvojem.

 

Frizerski salon “Anita” se nalazi na lokaciji Etno selo Čardaci a vaša posjeta će zasigurno biti doživljena na pravi način!

Zahvaljujemo se Aniti i Ivani na odvojenom vremenu i želimo im još puno uspješnog rada!

 

 

 

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img