spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaBrat osumnjičenog za Dankino ubojstvo ubijen u zatvoru, inspektori lagali da je...

N24

Brat osumnjičenog za Dankino ubojstvo ubijen u zatvoru, inspektori lagali da je živ

PODIJELITE ČLANAK
Dalibor Dragijević (40), mlađi brat osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić u Boru, preminuo je u policijskoj stanici nasilnom smrću.

Srpski MUP je, podsjetimo, tvrdio da mu je 6. travnja iznenada pozlilo i da je riječ o prirodnoj smrti. Kako neslužbeno doznaje Nova.rs iz istrage, inspektori su lagali čak i odvjetniku Dragijevića kada je trebao biti saslušan te su mu tog dana samo rekli da je ispitan dan ranije. Poručili su mu da će se sresti s njim u tužilaštvu, a znali su da nije živ.

Prema saznanjima srpskog medija, kada je odvjetnik došao u nedjelju, 7. travnja, na saslušanje Radoslava i Dalibora Dragijevića, donio je punomoć za obojicu osumnjičenih.

Nakon saslušanja oca branitelj je upitao gdje je Dalibor i tada su mu inspektori rekli da je on saslušan dan ranije, iako je on, prema policijskom priopćenju, preminuo u tri sata u noći između subote i nedjelje, nekoliko sati prije nego što je odvjetnik došao na saslušanje. Također, kada je on upitao kako je to moguće bez njegovog prisustva, inspektori su mu rekli da će Dalibor Dragijević biti saslušan istog dana u 17 sati kod tužitelja, navodi izvor iz istrage za Novu.rs.

Sugovornik srpskog portala navodi i da je Dragijević, prema njegovim saznanjima, imao ozljede po tijelu, što je naknadno utvrdila i obdukcija. Kako je tjednik Radar otkrio, sada pokojni Dragijević nije umro prirodnom smrću, kako je policija tvrdila, već nasilnom.

On je imao vidljive ozljede i podljeve, nije umro od srca. Zbog toga je i dopremljen u metalnom sanduku, odnosno njegovo tijelo nitko nije vidio, dodaje izvor za Novu.rs.

Podsjetimo, Radar je otkrio da je Dalibor Dragijević, brat jednog od osumnjičenih za nestanak i smrt dvogodišnje djevojčice, umro nasilnom smrću 7. travnja u ranim jutarnjim satima u policijskoj postaji u Boru, što je ustanovljeno obdukcijom na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu, prenosi Index.hr.

U sudsko-medicinskom nalazu konstatirane su brojne ozljede po tijelu Dragijevića, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti. Nalaz vještaka je proslijeđen nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru na daljnje postupanje.

Imajući u vidu nalaz Instituta za sudsku medicinu, postavlja se pitanje i tko je osumnjičenom Dragijeviću nanio smrtonosne ozljede u policijskoj postaji u Boru, gdje je saslušavan kobne večeri kada je preminuo, ali i zbog čega je MUP slagao i obmanuo javnost da se radi o prirodnoj smrti.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img