spot_img
spot_img
N24SportNogometDalić: Osvojili smo tri medalje u šest godina i opet ne valjamo

N24

Dalić: Osvojili smo tri medalje u šest godina i opet ne valjamo

PODIJELITE ČLANAK
Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić najavio je promjene u sastavu na posljednjoj novinarskoj konferenciji uoči sutrašnjeg ogleda protiv Albanije u 2. kolu B skupine EURO, naglasivši kako Albanija zaslužuje respekt.

Albanija nije kvalitete kao Španjolska, ali zaslužuje respekt. Očekujemo tešku utakmicu, motiviranog suparnika. Znamo što je naš cilj, bit ćemo ofenzivniji, moramo biti efikasniji i konkretniji. Bit će promjena u sastavu, ali o tome ćemo još odlučiti tijekom večeri i sutra, naglasio je Dalić na Volksparkstadionu.

Hrvatska je nakon uvodnog poraza u teškoj situaciji i novi kiks ugrozio bi plasman u osminu finala.
Znali smo da će biti važna utakmica, kako bi prošli grupu. Pozitivni smo, nismo obeshrabreni iako smo svjesni situacije u kojoj se nalazimo. Pripremili smo se, sve smo odradili što smo trebali. Nažalost, Nikola Vlašić je otpao, svi ostali su zdravi i jedva čekaju da utakmica za počne, dodao je hrvatski strateg.

Dio stručnjaka je otpisao “Vatrene” nakon poraza od Španjolske, a Dalić je naglasio kako smo uvijek “autsajderi”.

Nije bilo lijepo izgubiti utakmicu, međutim uvijek smo nekakvi autsajderi. Nikada nas nisu pratili na pravi način premda smo osvojili tri medalje. Samo je Francuska osvojila više. Hrvatska zaslužuje veći respekt.

Osvojili smo tri medalje u šest godina, a Engleska jednu u 58 godina. Oni su zlatni, a mi ne vrijedimo. Mladi smo i hrabri, to je dokaz da je 100.000 naših navijača stiglo u Berlin, naši rezultati pokazuju da vrijedimo više nego kako nas se gleda.

Znam da je nakon poraza bilo dosta pesimizma, ali nadam se da ćemo ponovo biti pravi. Hrvatska vrijedi i puno smo bolji nego što se o tome govori,poručio je Dalić.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img