spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaDijete biciklom udarilo auto, vozač pričekao njegovu majku pa otišao s mjesta...

STRAŠNO!

Dijete biciklom udarilo auto, vozač pričekao njegovu majku pa otišao s mjesta nesreće prije policije

PODIJELITE ČLANAK

Nadležnom državnom odvjetništvu bit će poslano posebno izvješće, a protiv vozača će se podići prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U subotu poslijepodne u Starom Brestovcu došlo je do prometne nesrećeu kojoj je ozlijeđeno 9-godišnje dijete, izvijestila je požeško-slavonska policija.
Dijete je 18. svibnja oko 18:50 sati upravljalo biciklom bez zaštitne kacige te na raskrižju ulice Stari Brestovac i odvojka iste ulice nije propustilo vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska. Pri tome je udarilo prednjim dijelom bicikla u desnu bočnu stranu osobnog automobila kojim je upravljao 75-godišnjak.
Vozač se nakon prometne nesreće zaustavio i zadržao do dolaska djetetove majke, a zatim je napustio mjesto događaja bez da je obavijestio policiju. Oni su ga ipak ubrzo pronašli i alkotestom utvrdili prisutnost alkohola u krvi od 0,62 promila.
Dijete je u nesreći lakše ozlijeđeno. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će poslano posebno izvješće, a protiv vozača će se podići prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img