spot_img
spot_img
N24MagazinLifestyleDolina sreće opravdava ime, smještaj je kao iz bajke, hrana i cijene...

POSJETITE I UVJERITE SE!

Dolina sreće opravdava ime, smještaj je kao iz bajke, hrana i cijene odlične, a blizu su i najbolji ćevapi i baklave

PODIJELITE ČLANAK

Psiholozi nas uče da uvijek trebamo njegovati ono “dijete u sebi”; dječji ushit, znatiželju, sklonost istraživanju i učenju. Odlazak na jednu destinaciju u blizini Splita sasvim će sigurno pobuditi čak i u najokorjelijim odraslim osobama neku od navedenih emocija – govorimo o turističkom kompleksu u Vitezu, jakom hrvatskom bastionu u srednjoj Bosni, čiji je već sam naziv dovoljno rječit: Dolina sreće.

Dolina sreće udaljena je od Splita tek nekoliko sati, a tamo nas dočekuje prava bajka! Osim divnih kućica, strateški “razbacanih” po brežuljcima, popratnih sadržaja i cjelokupnoga koncepta, tamo će vas ugodno iznenaditi i – cijene. U odnosu na one u Splitu tamo su – prava sitnica.
Vaša srca će utopliti ljupke životinje koje ovu Dolinu čine još sretnijom (zečevi, mačke,magarac, konji, patke, ribe, golubovi), a jutarnja buđenja će Vam uljepšati cvrkuti ptica i pjev pijetlova i žubor potoka. Ono što će Vam zaista izmamiti osmijeh na licu i urezati se u najljepša sjećanja jest dostupna jahačka staza sa vrhunski obučenim konjima.

 

IZVOR: Slobodna Dalmacija

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img