spot_img
spot_img
N24Duhovni kutakDonosimo vam župne obavijesti župe sv.Juraj

N24

Donosimo vam župne obavijesti župe sv.Juraj

PODIJELITE ČLANAK

U prilogu vam donosimo župne obavijesti župe sv.Juraj u Vitezu:

Danas je dvanaesta nedjelja kroz godinu. Mise slavimo po redovitom rasporedu. Također je i dan Kruha sv. Ante – sakupljamo vaše darove za najugroženije.

• Sutra je sv. Ivan Krstitelj. Tradicionalno se hodočasti u Podmilačje, a patron je i u Travniku i mnogim drugim župama. U našoj župi mise ćemo slaviti kao i radnim danom: rana u 8 i večernja u 18 sati.

• U petak slavimo misu Gospi Žalosnoj na Kalvariji u 18 sati.

• U subotu su sv. Petar i Pavao, apostoli. Patron je u Brajkovićima, gdje će središnje misno slavlje biti u 11 sati. U našoj župi mise ćemo slaviti kao i radnim danom: rana u 8 i večernja u 18 sati.

• Na sv. Petra i Pavla je i svećeničko ređenje fra Hrvoja Žabića i fra Danijela Lukića u katedrali Srca Isusova u Sarajevu. Fra Hrvoje je odrastao u našoj župi, a fra Danijela ste mogli upoznati kroz proteklu godinu u đakonskoj službi. Čestitamo im ređenje, i želimo da ih Bog prati i podrži u svećeničkoj službi.

• U subotu je i posljednja subota u mjesecu. Jutarnju misu ćemo slaviti za poginule u mjesecu lipnju, a pod večernjom misom ćemo se moliti za djecu i odrasle s poteškoćama u razvoju.

• U sljedeću nedjelju je trinaesta nedjelja kroz godinu. Mise ćemo slaviti po redovitom rasporedu.

(1) Crkveni brak žele sklopiti: Dino Kolak, sin Miroslava i Nele r. Vujica iz Viteza i Ivana Boronjek, kći Tihomira i Dragane-Ane r. Zec iz Zagreba.

(2) Crkveni brak žele sklopiti: Marin Ivančić, sin Darka i Suzane r. Tomić iz Busovače, i Veronika Puljić, kći Vinka i Snježane r. Martinović iz Kaonika. Mladencima Božji blagoslov!

• Prošloga tjedna je preminuo Slavko Grbavac. Pokoj vječni…

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img