spot_img
spot_img
N24VijestiBiHDvije osobe teško ozlijeđene u huliganskim neredima u Mostaru

N24-CRNA KRONIKA

Dvije osobe teško ozlijeđene u huliganskim neredima u Mostaru

PODIJELITE ČLANAK

U sukobu navijača FK Željezničar i FK Velež koji se dogodio u nedjelju u Mostaru dvije osobe zadobile su teže ozlijede, a dvije lakše, izvijestili su u ponedjeljak iz MUP-a HNŽ-a.

Kako se navodi u policijskom izvješću, u nedjelju u 13 sati Policijska uprava Mostar je obaviještena da je u Ul. maršala Tita u naselju Luka došlo do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, gdje je došlo do sukoba veće grupe navijača FK Željezničar “Manijaci” (oko 100) i “Red Army” FK Velež.

Odmah su na mjesto događaja izašle sve raspoložive policijske patrole i situacija je ubrzo stavljena pod kontrolu.

Tom prigodom teške tjelesne ozljede zadobili su M.H. (1999.) i E.M. (1988.) iz Mostara dok su lakše ozlijeđeni D.K. (2000.) i S.S. (1984.) također iz Mostara, navode iz MUP-a.

Također dodaju da su na mjestu događaja pronađene i oduzete palice i ostala sredstva korištena u narušavanju javnog reda i mira.

Izvršeno je pojedinačno legitimiranje navijačke skupine ‘Manijaci’ i svi su pod pratnjom policije predani policijskim djelatnicima PU Konjic u mjestu Aleksin Han koji su ih propratili i predali policijskim djelatnicima MUP-a ŽS, stoji u policijskom izvješću.

Izvor: Jabuka.tv

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img