spot_img
spot_img
N24VrijemEEvo kakvo nas vrijeme čeka za vikend i početkom idućega tjedna

N24

Evo kakvo nas vrijeme čeka za vikend i početkom idućega tjedna

PODIJELITE ČLANAK

Temperature zraka izmjerene u 8 sati (°C): Mostar 13, Neum 14 i Ivan Sedlo 9.

Razina upozorenja METEOALARMA – ZELENO (Ne zahtijeva se posebno upozorenje).

Prognoza vremena za danas:

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno prije podne. U drugoj polovini dana postupno smanjenje oblačnosti. Rijetko može pasti malo kiše ili u poslijepodnevnim satima kratkotrajan pljusak. Vjetar slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22°C.

Prognoza vremena za iduće dane:

U nedjelju 5.5.2024. u Bosni i Hercegovini će prevladavati sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima, po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. U poslijepodnevnim satima su mogući i slabiji lokalni pljuskovi. Vjetar slab, južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26°C.

U ponedjeljak 6.5.2024. u Bosni i Hercegovini će prevladavati sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. U poslijepodnevnim satima rijetko je u Bosni moguć slab lokalni pljusak. Vjetar slab do umjerene jačine, južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26°C.

U utorak 7.5.2024. u Bosni i Hercegovini se očekuje naoblačenje sa zapada koje će u drugoj polovici dana uvjetovati kišu i pljuskove, u Bosni i grmljavinu. Vjetar slab do umjerene jačine, zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24°C.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img