spot_img
spot_img
N24VijestiBiHFirma iz BiH traži 200 radnika

Odična prilika za posao

Firma iz BiH traži 200 radnika

PODIJELITE ČLANAK

Tvornica obuće „Bema“ Banjaluka, koja je jedno od najuspješnijih i najvećih poduzeća u Banjaluci i šire raspisala je natječaj za prijem 100 radnika u proizvodnom pogonu u Banjaluci i 100 radnika u pogonu Mrkonjić Gradu.

U izjavi za medije direktor kompanije Marinko Umičević je najavio da se na natječaj za rad u “Bemi” mogu prijaviti radnici sa osnovnom školom ili bilo kojom srednjom školom.

“Nažalost, nismo se prijavili na natječaj koji je raspisao Zavod za zapošljavanje Republike Srpske, jer su uvjeti nepovoljni. Trebalo bi da odmah primimo na neodređeno radnika kojeg nikada nismo ni vidjeli, a imamo jako loša iskustva jer je ovo industrija koja popunjava kućni budžet i tzv. „protočni bojler“. Radnik dođe u „Bemu“, pa čeka šansu da ode negdje dalje. Doduše, velika većina radnika ostane , tako da ćemo mi sami financirati zapošljavanje”, rekao je Umičević i dodao da probni rad traje pet dana. Umičević je naveo da ako u Banjaluci na birou ima oko 2.500 ljudi sa osnovnom školom, “Bema” im nudi priliku i šansu da rade.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img