N24Magazin(FOTO) Modrić objavio fotografiju s ljetovanja s Kovačićem

Magazin

(FOTO) Modrić objavio fotografiju s ljetovanja s Kovačićem

PODIJELITE ČLANAK

Hrvatski nogometaš Luka Modrić sa svojom obitelji ljetuje na hrvatskoj obali, a društvo im pravi obitelj njegovog kolege iz “Vatrenih” Matea Kovačića.

Modrić je na svom službenom Instagram profilu objavio tri fotografije na kojima se može vidjeti kako njegova obitelj i Kovačićevi poziraju u bijelo-plavoj brodici koja se nalazi na kopnu, piše Jutarnji list.

image

Mateo Kovačić, Vanja Bosnić, Izabel Kovačić i Luka Modrić

Screenshot Instagram

– Ljeto s obitelji! – napisao je Modrić uz fotografiju na kojoj su njegova supruga Vanja Bosnić, njihova djeca Ivano, Ema i Sofia, Mateo Kovačić, njegova supruga Izabel i njihov sin Ivan.

Nekolicina poznatih ličnosti Modriću je putem komentara poslalo lijepe želje, a posebno interesantan komentar ostavio mu je bivši kolega iz reprezentacije Ivan Rakitić.

– Dobre cvikeeee – napisao je Rakitić te uz te riječi priložio emojije “plačem od smijeha”, srce i “aplauz”. Dodao je i “viva la familia”, što bi značilo “živjela obitelj”.

image

Luka Modrić

Screenshot Instagram

Modrić se naime odlučio za varijaciju na temu “lenonice” s prilično malim okvirom. U svakom slučaju, hrabar i interesantan odabir.

Modriću su lijepe želje poslali brazilski nogometaš Marcelo, španjolski glazbenik DJ Nano, španjolski nogometaš Iker Casillas, bivši brazilski nogometaš Roberto Carlos i hrvatski košarkaš Marko Popović, piše Jutarnji list.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još