N24MagazinFOTOGALERIJA: Advent u Zagrebu

N24-LIFESTYLE

FOTOGALERIJA: Advent u Zagrebu

PODIJELITE ČLANAK

Ovaj vikend bili smo u susjednoj državi, u prelijepo okićenom Zagrebu, koji u čovjeku budi jednu posebnu blagdansku čar.

Advent u Zagrebu je tradicijska predblagdanska manifestacija koja se tijekom Došašća i Božićnoga vremena održava na više mjesta u središtu Zagreba s bogatim kulturno-zabavnim programom. Počinje krajem studenoga i traje do početka siječnja.

“Ove godine Advent Zagreb na ulice grada vraća ono što će nas uvijek nasmijati i razvedriti, raznježiti i očarati: božićne dekoracije i ljupke drvene kućice, dražesnu glazbu i prigodne predstave, odličnu ugostiteljsku ponudu te nasmiješena rumena lica. Advent u Zagrebu predstavlja božićni duh, a njega stvaraju emocije u našim srcima. On je lagana šetnja s najmilijima, osjećaj topline unatoč hladnoći u zraku, radost darivanja i vjera u bolje sutra. I zato je ove godine adventski program u Zagrebu kreiran da zvukom, prizorom, okusom i mirisom dozove taj božićni duh na ulice grada s milijun srca, a kako bi svako od njih moglo ponovno iskusiti osjećaj čiste radosti.”

Donosimo vam nekoliko fotografija, koje će vas, nadamo se, pošmigati da i vi odete preko granice i otkrijete sve ljepote koje trenutno niču u gradu Zagrebu. Sigurni smo da se nećete pokajati!

 

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još