spot_img
spot_img
N24VijestiBiHFOTOGALERIJA: SASTANAK KLUBA MLADIH UDRUGE BOSANSKOHERCEGOVAČKIH HRVATA I MLADEŽI HDZ-A BIH

Planirarane su mnoge zajedničke aktivnosti

FOTOGALERIJA: SASTANAK KLUBA MLADIH UDRUGE BOSANSKOHERCEGOVAČKIH HRVATA I MLADEŽI HDZ-A BIH

PODIJELITE ČLANAK

Jučer je u Tomislavgradu održan sastanak Kluba mladih Udruge bosanskohercegovačkih Hrvata i Mladež HDZ BiH.

Protokol je započeo u 12:00 sati kod spomenika Kralja Tomislava gdje je odana počast polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća. Klub mladih UBHH „Prsten“ i Mladež HDZ BiH tijekom svog boravka u Tomislavgradu posjetili su Franjevački samostan ispred kojeg ih je dočekao gvardijan fra Sretan Ćurčić. Također neposredno prije sastanka odali su počast i prvom Hrvatskom predsjedniku. Ostatak druženja nastavljen je u radnom ozračju.
Predsjednik Mladeži HDZ-a, gospodin Mate Lončar, pozdravio je sve prisutne, te je upoznao članove Kluba mladih Prstena s dosadašnjim aktivnostima aktualnog rukovodstva Mladeži u posljednjih pet mjeseci, kao i aktivnostima koje slijede do kraja godine te planovima za 2022. godinu. Također , predsjednik Lončar pozvao je Klub mladih da se pridruže na humanitarnom malonogometnom turniru početkom prosinca koji organizira Mladež i koji će okupiti mlade iz svih krajeva BiH.

U svom obraćanju predsjednica Kluba mladih, gospođica Marija Bagarić također je pozdravila sve nazočne. „Kao Duvanjka, osjećam potrebu reći dobro došli, s druge strane, smatram kako je prikladnije zahvaliti se na pozivu i gostoprimstvu“- izjavila je Bagarić. Gospođica Bagarić je također u svom obraćanju nadodala kako su za suradnju otvorena vrata svim Udrugama i Organizacijama koje se žele uključiti i svojim radom pridonijeti Hrvatima u BiH, ali i šire.

Ideja i vizija nije nedostajalo kao ni prijedloga za zajedničke aktivnosti i suradnju.

FOTOGALERIJA:

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img