spot_img
spot_img
N24SportNogometHrvatska dobila novog Modrića: Taj dečko vrijedit će 100 milijuna eura

VATRENI IGRAČ!

Hrvatska dobila novog Modrića: Taj dečko vrijedit će 100 milijuna eura

PODIJELITE ČLANAK

Kod nekih igrača odmah se vidi da loptu drugačije udaraju. Ne može se točno definirati što je to točno drugačije kod njih, ali nešto je. Jednostavno se vidi tijekom svakog dodira, udaraca, dodavanja. Takav igrač je recimo Modrić, a čini se da Hrvatska dobiva njegovog zamjenika i još jednog igrača koji loptu drugačije udara.

Nema nikakve dileme da je Lovro Zvonarek već godinama naš najveći talent, ali kada je za vikend po prvi put startao za Bayern i postigao gol stupio je na veliku scenu sa samo 19 godina na leđima. Dečko iz Čakovca koji je rastao u Koprivnici zaludio je Nijemce koji već dugo prate njegov talent.
Zvonarek je kapetan Bayernovih juniora što je posebna čast s obzirom da nije dijete Bayerna i da je tamo došao prije tri godine. Doveo ga je u Munchen Tomislav Stipić čovjek koji ga je vodio u Slaven Belupu i Zvonareku dao priliku da ispiše povijest. Stipić je odveo Zvonarek na probu u Bayern, a skauti kluba ostali su šokirani kada su vidjeli o kakvom se igraču radi. Kupovina je bila jedina opcija.

Najmlađi ikad

“Lovro je pravi karakter, naporno radi i zaslužio je ovo. Imali smo puno ozlijeđenih igrača, a on je iskoristio svoju šansu. Zabavno je njega gledati na treningu, a danas je bio odličan” rekao je Thomas Tuchel nakon utakmice. Pitanje je gdje će igrati slijedeće sezone, spominje se posudba u drugi rang, a možda i neka inozemna. Jedno je sigurno, Bayern ozbiljno računa na njega.

Nakon utakmice na svom instagramu sliku s Lovrom podijeli je legendarni Thomas Muller: “Razgovaramo puno na treningu i na utakmici, puno mi je pomogao, a kako se voli šaliti, tražio me selfie nakon utakmice. Naravno da sam pristao, puno mi to znači” rekao je za Novu tv.

Zvonarek je sada sigurno velika budućnost Bayerna, ali i hrvatske reprezentacije. Podsjetimo, Zvonarek je potpisao za Bayern još u ljeto 2021., nakon čega je u ostao na posudbi u Slaven Belupu. Klub iz Koprivnice za njega je dobio 2 milijuna eura odštete fiksno, a s bonusima bi mogli dobiti i do 5 milijuna eura.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img