spot_img
spot_img
N24MagazinLifestyleKći Aleca Baldwina: Silovana sam kao tinejdžerica, kasnije u životu sam i...

N24 magazin

Kći Aleca Baldwina: Silovana sam kao tinejdžerica, kasnije u životu sam i pobacila

PODIJELITE ČLANAK

Kći Aleca Baldwina, Ireland Baldwin podijelila je TikTok video u kojem je otkrila da je kao tinejdžerica bila silovana te da je kasnije u životu pobacila.

“Neću danas u detalje ispričati što se dogodilo”, rekla je, “ali bila sam silovana kad sam bila tinejdžerica i bila sam potpuno bez svijesti kada se to dogodilo. To je promijenilo tijek mog života.”

“Godinama nikome nisam rekla za incident, osim medicinskoj sestri koja me je pregledala. Čuvala sam tu tajnu u sebi godinama, a budući da jesam, nanijela je mnogo boli meni i ljudima koje volim”, pojasnila je.

“Puno sam više pila, partijala, bila sam u nasilnim i toksičnim vezama i prijateljstvima…Uglavnom sam činila sve što sam mogla da bih sebi odvratila pažnju”, dodala je.

“Vidjeti toliko drugih hrabrih žena koje dijele svoje priče navelo me na razmišljanje kako bi izgledao moj život da sam ostala trudna i da sam morala odgajati bebu tijekom svega kroz što sam prolazila u to vrijeme”, rekla je. “Imajte na umu, imam medicinske resurse, novac i podršku kojoj mnoge žene nemaju pristup.”

“Kasnije u životu neočekivano sam zatrudnjela sa svojim dečkom u to vrijeme i on mi je prilično jasno dao do znanja da nikada nije želio djecu ili brak. Odabrala sam abortus jer znam točno kakav je osjećaj roditi se između dvoje ljudi koji se mrze”, rekla je.

“Odabrala sam sebe, i opet bih izabrala sebe. To je tvoj život, to je tvoj izbor”, zaključila je.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img