spot_img
spot_img
N24VijestiBiHMasterchef: Gruđanka u top 10

Ponos Hercegovine

Masterchef: Gruđanka u top 10

PODIJELITE ČLANAK
Karmen Jurčić, dvadesetogodišnja medicinska sestra iz Gruda ušla u top 10 natjecatelja hrvatskog Masterchefa.

Nakon što je u prethodnom izazovu njezino jelo bilo proglašeno jednim od najlošijih, odnosno kako je žiri naglasio ispod razine jela koja su zaslužila biti u Masterchefu, Karmen je morala u eliminacijski izazov.

Zajedno s ostala dva kandidata, Goranom Milaković i Tihomirom Bježanević, Karmen je imala zadatak u roku od 45 minuta replicirati jelo – buzare s prženim crnim njokama i kavijar. Radi se o jelu koje dolazi u dva dijela – buzara je bila sa strane u posudi, a suhi elementi su na tanjuru na koje se kasnije pospe bijela buzara.

Zbog jako loše odrađenog zadatka koji ih je i doveo u eliminacijski izazov, kandidati nisu mogli imati pomoć s galerije od strane ostalih sudionika Masterchefa. Žiri se u ovom eliminacijskom izazovu postavio nešto strože, nastojeći pokazati kandidatima da će u top 10 ući samo najbolji.

Karmen je, po završetku izazova, istaknula da ne može vjerovati kako je samu sebe ograničila u početku, te da je ponosna što je zadatak izvršila do kraja u tako kratkom vremenu.

Nakon kušanja svih jela, žiri se složio kako je upravo Karmen napravila najbolji tanjur, te su istaknuli kako se i u buduće mora osloniti na sebe i svoje sposobnosti.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img