N24SportMbappe objasnio zašto je odbio Real

Sport

Mbappe objasnio zašto je odbio Real

PODIJELITE ČLANAK

Francuski nogometaš Kylian Mbappe odlučio je da će ostati igrač PSG-a. Iako se pisalo da će prijeći u Real Madrid, PSG mu je ponudio ogroman novac, navodno plaću od 50 milijuna eura po sezoni i 100 milijuna eura bonusa za potpis. Predsjednik PSG-a Nasser al-Khelaïfi i Mbappe održali su konferenciju za medije na kojoj je francuski napadač govorio o razlozima ostanka u Parizu.

“Svi znaju da sam htio otići ovog ljeta. Bio sam uvjeren da je to najbolja odluka. Bio je tu sportski kontekst, ali i osobni. Francuz sam, ovo je zemlja u kojoj živim i u kojoj ću ostarjeti. Postoji sentimentalna strana priče, projekt se promijenio, klub želi promijeniti puno stvari”, rekao je Mbappe.

“Što se tiče Messija i Neymara, igrati s odličnim igračima bila je moja želja. Imali smo tešku prvu godinu. Messi je tek stigao, a Neymar je bio ozlijeđen. S njima sam razgovarao malo o ovoj odluci, ali ne previše. Rekli su mi da je to moja osobna stvar te da će podržati moju odluku kakva god ona bila”, rekao je između ostalog Mbappe.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još