spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaMorski pas usmrtio jedno lice: Muškarac zadobio fatalne ozljede

Crna kronika

Morski pas usmrtio jedno lice: Muškarac zadobio fatalne ozljede

PODIJELITE ČLANAK

U Australiji je u srijedu poslijepodne došlo do fatalnog napada morskog psa. Kako izvještava The Guardian, jedan je plivač umro od “katastrofalnih ozljeda” koje je zadobio nakon napada morskog psa na jugoistoku Sydneyja. Hitne službe pozvane su u Buchan Point u Malabaru, u blizini plaže Little Bay, nakon izvješća da je plivača napao morski pas.

Prema priopćenju policije savezne australske države News South Wales, pomorska policija i spasioci pretražili su mjesto događaja i “pronašli ljudske ostatke u vodi”.

S druge strane, australski portal 7news izvještava da je žrtva najvjerojatnije prethodno lovila ribu na stijenama, nakon čega je došlo do napada, no ta informacija još nije potvrđena.

Glasnogovornik hitne pomoći rekao je za Guardian kako nisu mogli pomoći plivaču. “Nažalost, osoba je zadobila katastrofalne ozljede i bolničari nisu mogli ništa učiniti”.

Jedan je svjedok rekao kako je morski pas plivača posve rastrgao te da je krv nesretne žrtve obojila okolnu vodu u crveno.

Drugi svjedok, koji je u to vrijeme lovio ribu na obližnjim stijenama, rekao je za ABC da je žrtva nosila plivačko odijelo te da ga je veliki morski pas odvukao pod dasku za surfanje, a napad je trajao svega nekoliko sekundi.

“Kad ga je povukao ispod, bilo je toliko prskanja vode. Bilo je strašno, još se tresem. Još uvijek povraćam, toliko je uznemirujuće”, rekao je svjedok za ABC.

Plaža Little Bay zatvorena je jer policajci nastavljaju pretraživati područje. Policija je priopćila da istražuju smrt plivača, dok će mrtvozornik pripremiti svoje izvješće. The Sydney Morning Herald izvijestio je da se radi o prvom smrtonosnom napadu morskog psa u Sydneyju od 1963. godine.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img