spot_img
spot_img
N24VijestiBiHMostarski aerodrom uskoro dobiva svoje novo ruho, uz to i nove avionske...

N24

Mostarski aerodrom uskoro dobiva svoje novo ruho, uz to i nove avionske linije

PODIJELITE ČLANAK

Zgrada Zračne luke Mostar počela je poprimati nove, moderne obrise, kada je u pitanju eksterijer zgrade. Dobar dio radova na eksterijeru je završen, tako da je ovim kozmetičkim promjenama Zračna luka Mostar poprimila potpuno drugačiji izgled. Za udobnost putnika Kako su nam ranije rekli iz Zračne luke Mostar, cilj ovog poduhvata je stvoriti suvremeni i privlačan ambijent, s naglaskom na unapređenje iskustva putnika.
Uskoro će uslijediti i obnova interijera, a sve bi trebalo značajno pridonijeti vizualnom dojmu te poboljšati funkcionalnost prostora. Jedan od ključnih ciljeva projekta je usklađivanje Zračne luke Mostar s najvišim standardima, čime će se povećati njezina konkurentnost i atraktivnost za putnike. ”Modernizacija će obuhvatiti prostorne promjene, tehnološka unapređenja i estetske inovacije”, rekli su za iz Zračne luke Mostar. Nove linije Podsjetimo i na to kako su iz Zračne luke Mostar u proteklih mjesec dana stigle odlične vijesti po pitanju letova i novih destinacija.

U 2024. godini tako će se iz Mostara letjeti izravno za Rim, Bari, Veronu i Munchen. Ovu liniju vodit će kompanija SkyAlps. Uz to, Mostar je uspostavio i izravnu liniju sa Beogradom, a na ovoj relaciji putnike će voziti Air Serbia. Valja napomenuti i kako je izravna linija za Zagreb ostala aktivna tijekom cijele godine. Na kraju, umjesto zaključka, možemo reći kako se mostarska Zračna luka ”probudila”, kako po pitanju letova, tako i po pitanju vizualnog identiteta. Kao takva, postaje nositelj razvoja turizma i gospodarstva u Hercegovini, ali olakšava putovanja u Mostar i iz Mostara.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img