N24SportObjavljen konačni poredak sve 32 reprezentacije na SP-u

Sport

Objavljen konačni poredak sve 32 reprezentacije na SP-u

PODIJELITE ČLANAK

Završeno je još jedno Svjetsko nogometno prvenstvo, a novi svjetski prvak postala je Argentina. Druga je Francuska, treća Hrvatska, a četvrti Maroko koji je sve oduševio na ovom Mundijalu.

Ukupno su odigrane 64 utakmice, a najviše su ih odigrale upravo prve četiri reprezentacije koje su nastupale sedam puta. I dok se zna tko popunjava prva četiri mjesta, sada se pojavio i poredak od 5. do 32. mjesta, a on je odlučen na temelju uspjeha i gol razlike svih ekipa.

Domaćin Katar je uvjerljivo najgora ekipa i sa gol razlikom od minus 6 i niti jednim osvojenim bodom zauzima zadnje mjesto. Predzadnja je Kanada koja je bila u skupini s Hrvatskom i imala velike najave uoči susreta s Vatrenima, a 30. je Wales.

Na 29. mjestu se našla Srbija koja je u Katar došla s ambicijama o osvajanju turnira, no vrlo brzo se iz Katara i vratila bez nekog značajnog rezultata. Posebno je razočarala Belgija koja je na kraju završila na 23. mjestu, te Njemačka koja je 17. u konačnom poretku. Poredak je na Instagramu podijelila Australija koja je završila kao 11. reprezentacija svijeta.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još