spot_img
spot_img
N24MagazinLifestyleOdgojiteljica podijelila u koja tri odjevna komada nikad ne bi poslala dijete...

N24 MAGAZIN

Odgojiteljica podijelila u koja tri odjevna komada nikad ne bi poslala dijete u vrtić

PODIJELITE ČLANAK

Razmišljate li o odjeći i obući u kojoj šaljete dijete u vrtić? Možda biste trebali. Odgojiteljica imena Celeste na TikToku je podijelila u koje tri stvari dijete nikada ne bi poslala dijete u vrtić, kao i razloge za to. Njezin video zaintrigirao je mnoge roditelje i postao viralan.

1. Kombinezon

Ako niste roditelj, možda ne razumijete zašto ovaj odjevni komad ne preporučuje djelatnica koja skrbi o djeci. Dio posla odgojitelja uključuje mijenjanje pelena, a kombinezoni su u takvim slučajevima prilično nezgodni jer se moraju skroz skinuti.

2. Dizajnerska odjeća

Svi roditelji žele da njihova djeca izgledaju lijepo, ali ovo je možda ipak pretjerano. Prema Celeste, u vrtiću će događaju pogreške jer se djeca kreću i istražuju prostor oko sebe, a onda je očekivano da će se unerediti. Stoga, nema jamstva da će se odjeća vratiti netaknuta pa je bolje uštedjeti i birati povoljnije komade za kojima nećete žaliti ako se unište.

3. Crocsice ili papuče koje se samo nataknu

Kad je riječ o obući za vrtić, roditelji bi trebali birati onu koja se može zakopčati na čičak kako se dijete ne bi klizalo ili neprestano izuvalo papuče.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img