N24SportOdržan je ždrijeb Australian Opena, Đoković je u njemu

Sport

Održan je ždrijeb Australian Opena, Đoković je u njemu

PODIJELITE ČLANAK

ŽDRIJEB Australian Opena održan je nakon odgode zbog neizvjesnosti oko sudjelovanja vodećeg tenisača svijeta Novaka Đokovića. Na kraju je Đoković uvršten u njega, ima status prvog nositelja i igrat će na otvaranju protiv Miomira Kecmanovića. Ždrijeb je prethodno bio odgođen jer se čekala odluka o mogućoj Đokovićevoj deportaciji.

Đoković je potvrđen u službenom ždrijebu za Australian Opena unatoč neizvjesnosti hoće li mu vlada po drugi put ukinuti vizu. Australski premijer Scott Morrison odbio je komentirati status vize Novaka Đokovića rekavši da je na ministru imigracije Alexu Hawkeu da odluči hoće li je ukinuti ili ne.

Rafael Nadal nalazi se u Đokovićevom dijelu ždrijeba, a njihov mogući susret može se dogoditi u polufinalu turnira.Drugi nositelj Daniil Medvjedev na staru igra protiv Švicarca Laaksonena. Marin Čilić, koji je postavljen za 27. nositelja, tek treba saznati protiv koga će igrati u prvom kolu.

Smanjen kapacitet tribina

Popunjenost tribina na Australian Openu bit će ograničena na 50 posto kapaciteta po ažuriranim epidemiološkim mjerama protiv širenja covida-19, objavila je vlada države Victorije u četvrtak, dok se vlasti bore s porastom slučajeva zaraze u Melbourneu.

Maske za lice također će biti obavezne za sve posjetitelje, osim prilikom konzumacije hrane i pića, te je dopuštena jedna osoba na dva četvorna metra u zatvorenim ugostiteljskim objektima, stoji u priopćenju vlade.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

Pročitajte još