spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaOsumnjičeni Srđan Janković negirao da je oduzeo život malenoj Danki

N24

Osumnjičeni Srđan Janković negirao da je oduzeo život malenoj Danki

PODIJELITE ČLANAK

Srđan Janković negirao je da je ubio Danku Ilić.
Danas, 4. lipnja 2024. godine, u prostorijama Višeg javnog tužiteljstva u Zaječaru, saslušan je osumnjičeni Srđan Janković, koji je u potpunosti negirao izvršenje kaznenog djela, stoji u priopćenju Višeg javnog tužiteljstva u Zaječaru.

Djevojčica Danka Ilić ubijena je 26. ožujka ove godine. Janković je uhićen 4. travnja ove godine pod sumnjom da je ubio Danku zajedno sa kolegom Dejanom Dragijevićem.

Iako se nakon uhićenja činilo da će slučaj biti brzo riješen, istraga je zapela u slijepoj ulici. Tijelo djevojčice do danas nije nađeno. Kako je prije dvadesetak dana objavio portal Nova.rs, ni na jednom predmetu izuzetom tijekom istrage o nestanku dvogodišnje Danke Ilić iz Srbije nisu pronađeni njezini biološki tragovi.

Srpski portal pisao je da je izvještačeno više od 400 tragova pronađenih u službenom vozilu za koje se sumnja da su ga Dejan Dragojević i Srđan Janković koristili kada su, prema optužbama, udarili djevojčicu.

Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila u Boru, kao i tragovi s vanjske strane automobila. Do sada su vještačenja pokazala da se ni na jednom tragu ne nalazi DNA Danke Ilić, kako u samom automobilu, tako ni na vanjskim dijelovima vozila, objavila je Nova.rs 10. svibnja informacije koje je dobila od Višeg javnog tužiteljstva.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img