spot_img
spot_img
N24VijestiRegijaOtac Vidoja Ristovića otkrio što mu je nakon obdukcije rekao načelnik policije

Vijesti

Otac Vidoja Ristovića otkrio što mu je nakon obdukcije rekao načelnik policije

PODIJELITE ČLANAK

Komisijskim vještačenjem Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu utvrđeno je da je smrt Vidoja Ristovića, supruga poznate voditeljice Nikoline Pišek, nastala uslijed upale srčanog mišića, izvijestio je srpski Kurir.

Kemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Vidoje u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholiziranosti, s 2,83 promila alkohola u krvi. Također je otkriveno da je konzumirao lijekove iz skupine sedativa, no ne u tolikoj koncentraciji koja bi mogla uzrokovati smrt.

Nakon objave rezultata obdukcije, oglasio se i otac Vidoja Ristovića, Miša Grof, koji sumnja u istinitost obdukcijskih nalaza.

“Ne znam kako je došlo do tih nalaza za mog sina kad su mi u policiji rekli da će se tek za dva mjeseca znati što i kako. Razgovarao sam sa šefom UKP-a koji mi je objasnio da se još ne može sve riješiti. Vjerujte, ne znam kakvi su to nalazi i jesu li u redu. Sad ću se raspitati o svemu pa ću imati uvid u situaciju. Ne vjerujem da se nešto pojavilo, a da me nitko nije kontaktirao, valjda je i vama to nelogično”, rekao je Miša Grof za srpski Kurir.

n24.ba
PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img