spot_img
spot_img
N24VijestiBiHPočelo suđenje Sifetu Čakiću za smrt Gabriela Gučanina i nerođene bebe

N24-VIJESTI

Počelo suđenje Sifetu Čakiću za smrt Gabriela Gučanina i nerođene bebe

PODIJELITE ČLANAK

Danas je u prostorijama Kantonalnog suda Novi Travnik započelo suđenje Sifetu Čakiću, za smrt Gabriela Gučanin i nerođene bebe Marte Badrov, koji su prije osam mjeseci poginuli u prometnoj nesreći u Nević polju.

Gabriel nazvao sestru da dođe po njega u grad

Sestra Gabriela Badrov (28) 6.11.2022. otišla je po svog brata Gabriela Gučanin (18) u grad Novi Travnik nadajući se da će ga kući dovesti sigurno. Samo par minuta prije kuće Sifet Čakić iz Opare u mjestu Nević Polje gdje je područje zabrane preticanja, ograničenje 60 km/h, te puna linija se prema neslužbenim informacijama “utrkivao” sa svojim prijateljima koji su bili u druga dva auta.

Tijekom preticanja, velikom brzinom, direktno i bez tragova kočenja je udario u auto u kojem su se nalazili Gabriel Gučanin i  Gabriela Badrov koja je bila 5 mjeseci trudna, piše Centralna.ba.

Pri direktnom udaru Gabriel je na mjestu nesreće smrtno stradao, dok je Gabriela zadobila teške tjelesne ozlijede i izgubila dijete.

Prošlo je skoro 8 mjeseci od nesreće, a Sifet je tek danas na sudu izrazio žaljenje i izjavio sućut stradaloj obitelji.

– Podsjećamo da oni koji su uzrokovali nesreću su otišli prije dolaska policije s mjesta nesreće, ne pružajući pomoć bratu i sestri. Pomoć su im pružili ljudi u autima koji su bili iza njih.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img