spot_img
spot_img
N24ModaPogledajte kako je Melina Džinović izgledala prije a kako izgleda danas

N24

Pogledajte kako je Melina Džinović izgledala prije a kako izgleda danas

PODIJELITE ČLANAK

Godine prolaze ali za nju kao da vrijeme stoji. Od kada je na javnoj sceni Melina Džinović nas je sve očarala svojim izgledom.

Modna kreatorka poznata po braku sa pjevačem Harisom Džinovićem stari kao dobro vino, svjedoci smo njenog cvijetanja tijekom godina i pol njenom izgledu svi bi rekla kako joj bračni i obiteljski život prija. Zadovoljna žena na svim poljima zrači i sija, ali izgled očigledno zna da prevari, pa se tako mozda ipak teba voditi onom starom ne sudi knjizi prema koricama.

Melinu je javnost bolje upoznala kada je osnovala svoj modni brend Hamel koji je dobio ime kao kombinacija imena bračnog para. Na slici iznad je kreatorka na svojoj modnoj revije prije davnih 11 godina. Njen izgled se nije puno mijenjao u godinama koje slijede, čak se i poboljšao pa je tako svojom pojavom obarala sa nogu i pre 8 godina na predstavljanju modne kolekcije.
Prepoznatljiva je i po jedinstvenom stilu oblačenja koji njeguje već godinama unazad, pa se možemo prisjetiti kako je izgledala prije 4 godine kada je javnosti pokazala svoj butik brenda Hamel. Ni prije godinu dana ništa u njenom izgledu nije naslućivalo da može doći do ljubavnog brodoloma koji danas preživljava.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img