spot_img
spot_img
N24SportNogometPogledajte nove dresove Hajduka

N24

Pogledajte nove dresove Hajduka

PODIJELITE ČLANAK
Hajduk i adidas, u srijedu su premijerno predstavili novi dres za sezonu 2024./2025.

U sklopu priprema za nadolazeću sezonu, igrači Hajduka po prvi put igraju u adidasovom dresu na prijateljskoj utakmici protiv Kalcer Radomlja u Sloveniji.

Novi dresovi zadržali su tradicionalna obilježja kluba, grb Hajduka istaknut je sprijeda na lijevoj strani, dok se ispod ovratnika na leđima nalazi slogan “Hajduk živi vječno”. adidas logo smješten je sprijeda na desnoj strani, a na rukavima su prepoznatljive tri crte poznatog brenda. Dresovi su izrađeni od 100 % recikliranog poliestera, a pri izradi je korištena najnovija adidasova AEROREADY tehnologija koja regulira vlagu te osigurava igračima vrhunsku udobnost i suhoću tijekom cijele utakmice.
Domaći dres utjelovljuje tradicionalnu estetiku Hajduka s nezamjenjivom bijelom majicom, plavim hlačicama i plavim čarapama. Ovaj dres, inspiriran povijesnim modelima u kojima su hajdukovci osvajali prvenstva i kupove, odiše elegancijom i jednostavnošću. Svaki detalj na dresu pažljivo je odabran kako bi se očuvala autentičnost kluba te stvorila veza između prošlih uspjeha i budućih ambicija, stoji na službenoj web stranici Hajduka.

Gostujućom garniturom dominiraju prepoznatljivecrveno-plave pruge te plave hlačice i čarape. Ovaj dres je savršen primjer spoja tradicije kluba i suvremenih elemenata koje je adidas ukomponirao u dizajn. Crveno-plave pruge nisu samo vizualno privlačne, već nose i duboko simbolično značenje te predstavljaju srčanost i energiju koju Hajduk i njegovi navijači donose na svaku gostujuću utakmicu.

Brojevi i slova na dresovima ispisani su fontom kojeg je Hajduk kreirao za kampanju ”Prgava familija”, a u pripremi je i treći dres, čija će se promocija održati uskoro. Novi Hajdukov dres od danas je dostupan na Hajdukovom Web shopu , kao i u svim Hajdukovim Fan shopovima. Dresovi će se prodavati po regularnoj cijeni od 99 eura, a za članove Hajduka koji imaju pravo na članski popust od 12 %, cijena dresa iznosit će 87,12 eura.

Od 10. srpnja u svim Hajdukovim Fan shopovima i na Web shopu bit će dostupni ostali proizvodi iz adidas kolekcije.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img