spot_img
spot_img
N24MagazinLifestylePogledajte recept za romantične krumpiriće za Valentinovo

N24

Pogledajte recept za romantične krumpiriće za Valentinovo

PODIJELITE ČLANAK

Pronašli smo savršenu inspiraciju za valentinovsku večeru kod kuće – bilo da ste u potrazi za prilogom koji ćete poslužiti uz meso ili svojoj boljoj polovici želite pripremiti neki snack za predjelo, napravite ove krumpiriće u obliku srca.

Ovo mogu napraviti i najveći amateri u kuhinji pa ako niste pretjerano iskusni, ne brinite se. Trebat će vam par krumpira, modlice u obliku srca i vaši omiljeni začini, a na kraju ih poslužite s umakom po želji. U nastavku donosimo super recept koji smo pronašli na TikToku.

Za početak ogulite krumpire i narežite ih na ploške, a zatim pomoću modlica u obliku srca napravite srce od svake ploške krumpira. Srca koja ste dobili zatim namočite u hladnu vodu, a nakon pola sata dobro ih isperite i posušite papirnatim ubrusom.
Svoje krumpiriće sada začinite po želji, a ova tiktokerica je u videu koristila pola žličice soli, pola žličice češnjaka u prahu, malo talijanske mješavine začina i jednu žlicu maslinovog ulja na tri krumpira. Vi te začine, naravno, možete prilagoditi svom ukusu i koristiti neke druge.

Krumpiriće možete staviti na papir za pečenje i ispeći ih u pećnici, a ako imate fritezu na vrući zrak, kao u videu, pecite ih 15 do 18 minuta na 200 stupnjeva – 15 minuta ako ste napravili tanja srca, a 18 minuta ako su vam srca ispala deblja.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img