spot_img
spot_img
N24VijestiBiHPOTRESNA ISPOVIJEST MAJKE: “KICKBOX TRENER PRETUKAO MOJE DIJETE. I TO ZBOG OSTAVLJENE...

N24 Crna kronika

POTRESNA ISPOVIJEST MAJKE: “KICKBOX TRENER PRETUKAO MOJE DIJETE. I TO ZBOG OSTAVLJENE AUTO GUME NA TROTOARU”

PODIJELITE ČLANAK

Redakciji portala Crna-Hronika javila se majka pretučenog 18-godišnjeg mladića Maura kojeg je pretukao trener kickboxa u Vitezu. Kako kaže, sve se dogodilo 27 na 28.7. 2023. godine između dva ugostiteljska objekta kada je trener Mario Jukić nasrnuo na njenog sina.

Brutalni divljački napad koji se dogodio u noći između 27.i 28. 7.2023. godine na potezu između kafića City i House koji je nad osamnaestogodisnjim dečkom Maurom Petrovićem iz Viteza izvršen od strane trenera kickboksa Maria Jukića, njegovog brata i još jednog divljaka kojemu do ovog trena ne znam identitet – počinje svoju priču Nataša Petrović, majka Maura Petrovića za portal Crna-Hronika

Nasilje se NE SMIJE zataškavati, prikrivati, jer ako to činite sudionik ste u istom. Pogotovo u današnje vrijeme kad je doseglo vrhunac među djecom i omladinom, a pogotovo kad isto učini osoba čija je primarna uloga boriti se protiv istog!

Naime,taj trener kickboksa u SRC Romariju, koji je do 31.5. 2023. radio u svojstvu asistenta u nastavi učeniku s posebnim potrebama u OŠ “Dubravica” Vitez, po profesiji magistar geografije, sportski djelatnik koji radi s djecom svih uzrasta, preskočio je ogradu kafića City, zaskočio s leđa moje dijete dok je Mauro pokušao pobjeći, stigao ga, oborio ga na asfalt na pješackom prelazu, udarao šakama u glavu, kad ga je on izudarao.

Čuvao mu je obje ruke da se ne može braniti, na asfaltu dok su ga ova dvojica nastavila divljački šutati i udarati u glavu, toliko da je zadobio teške tjelesne povrede, nagnječenje lubanje, frakturu nosa i nagnječenje vilične kosti, a sve to, pazite sad: jer je gurnuo neku na trotuaru ostavljenu gumu od auta, iz zafrkancije, kad su on i prijatelj krenuli kući, zakotrljao je tu gumu da se našali, a ona je udarila u parkirano auto rođenog brata vrlog Maria.

Pitam se, šta da je guma napravila packu ili nešto razbila? Moje dijete danas najvjerojatnije ne bi bilo živo. Pa zar ne postoji nadoknada štete? Zar se ne pozove policija, roditelji, upozori se ako je potrebno kazni i plati se šteta.

Mauro je dijete koje se za svojih 18 godina nije potuklo NIKAD! Dijete koje od svoje 6. godine trenira nogomet i kojemu je sport život. Dijete koje ne puši, ne pije alkohol i koje nikad ne ide po Exoticima ,Dačama, jer kaže : mama ne pada mi na pamet, tamo sve ili pijano ili blesavo.

I tako, nađe se jedan Mario Jukić, divljak,siledžija da u trenu uništi sve što MOJE DIJETE JESTE.

Iživljavao se na djetetu, demonstrirao valjda nakupljenu agresiju na slabijem, kao i sve kukavice, sve suprotno od sporta koji propagira, upotrijebio ruke koje su njegovo oružje, nije prestajao kad je dijete zapomagalo dozivalo upomoć.

Ponizio ga, izrugivao mu se… sportski pedagog, otac, da, prije svega otac.

Molim Vas da objavite. Dok grad bruji o napadu i primamo desetine poziva znanih i neznanih osoba s istim osuđujićim porukama da nisu objavili ni slova ni nakon 5 dana jer su prijatelji dotičnog.” – izjavila je Nataša Petrović, majka Maura Petrovića za portal Crna-Hronika

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img