spot_img
spot_img
N24MagazinZanimljivostiPožar u kampusu Mate Rimca: Šteta se broji u desecima tisuća eura

OGROMNA ŠTETA!

Požar u kampusu Mate Rimca: Šteta se broji u desecima tisuća eura

PODIJELITE ČLANAK

Na području kampusa Mate Rimca u Kerestincu u četvrtak popodne dogodio se incident. Kako javlja zagrebačka policija, u 14:30 sati na Kerestinečkoj cesti u Kerestincu, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar baterija u poduzeću.

Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća eura. Da je došlo do incidenta, potvrdili su i iz same tvrtke.
“Možemo potvrditi da je došlo do manjeg toplinskog incidenta u skladišnom dijelu našeg kampusa, prilikom prenošenja osjetljivih materijala. Nitko nije ozlijeđen, a osim na jednoj paleti materijala – nema štete na ostalim materijalima ili djelovima skladišta. Situacija je odmah stavljena pod kontrolu, te neće utjecati na nastavak useljavanja”, navode.

Potvrdili da je došlo do incidenta

“Kako Rimac Technology svakodnevno radi sa zapaljivim materijalima, interni interventni vatrogasni tim je na raspolaganju 24/7 kako bi osigurali pripravnost i brze reakcije na eventualne slične situacije koje u industriji proizvodnje baterijskih sustava nisu neuobičajene. Uz reakciju internog profesionalnog vatrogasnog tima, u sličnim situacijama, zakonski smo dužni javiti se i javnim službama koje potom izadju na teren”, odgovorili su iz Rimca za 24sata.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img