N24VijestiBiHPoznata bh. influencerica Ilda Humić predstavit će svoje modne kreacije u Milanu

BRAVO!

Poznata bh. influencerica Ilda Humić predstavit će svoje modne kreacije u Milanu

PODIJELITE ČLANAK

Ilda Humić, poznata bh. influenserica i kreatorica modnog brenda danas je na svom Instagram profilu podijelila svoju sretnu vijest o novom uspjehu u karijeri. ”Konačno je vrijeme da vam kažem sto sam plakala u martu”, napisala je Ilda.

”Ljudi, @hi_byilda će u rujnu u jednoj od glavnih prijestolnica mode, Milanu tijekom sedmice mode imati svoju reviju kao Emerging talent, ovo je zasigurno kruna moje karijere i ostvarenje najluđihh snova koje sam samo mogla sanjati kao mala, da će jednog dana, Ilda iz Kalesije održati vlastitu reviju”, napisala je.

Navodi kako je ovo za njih najvažnijii projekt na kojem su radili u koji je jako puno uloženo, svega, a najvišee ljubavi.

”Uz malo patetike koju zaista srcem osjećam i kažem svima s kojima pričam najvažnije mi je da svaka Ilda koja sanja velike snove bilo gdje da se nalazi vidi da se može, pitanje je samo koliko to želiš. Upornost je ključ uspjeha šta god kome taj uspjeh predstavljao”, rekla je.

Zato poručuje ”ne odustaj, budi marljiva, vrijedna, i svjesna da svaki uspjeh nosi mnoštvo neuspjeha za sobom. Ali sve je to dio puta”, napisala je. U postu se zahvalila ”mom dragom Josipu” (Josipu Grabovcu Širokobriježaninu s adresom u Milanu) koji je vjerovao u nju.

”Obećavam da nećemo razočaratii. Vidimo se u Milanu!” poručila je.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još