spot_img
spot_img
N24VijestiBiHPredsjednica FBiH sudjelovala je danas na proslavi Dana općine Usora

N24

Predsjednica FBiH sudjelovala je danas na proslavi Dana općine Usora

PODIJELITE ČLANAK

Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara sudjelovala je danas na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Usora povodom Dana općine Usora i Dana 110. brigade HVO Usora.

Predsjednica Bradara, ujedno i osobna izaslanica predsjednika HDZ BIH i HNS BIH dr. Dragana Čovića, čestitala je Dan općine Usora načelniku Zvonimiru Anđeliću, predsjedatelju Vijeća Anti Matiću i svim žiteljima općine. U svom obraćanju istaknula je važnost zajedništva i podrške, te je naglasila:

“Usora jeste mala površinski, ali je jedno prekrasno, perspektivno mjesto u kojem, što je najvažnije, žive dobri ljudi. Radujem se novim projektima, posebno najavi ozbiljnijih infrastrukturnih odnosno cestovnih koji će dodatno pospješiti poduzetnički duh vaših žitelja. Podrška i nazočnost gostiju iz Hrvatske daje dodatan vjetar u leđa i obećanje da niste sami, kako na emocionalnoj razini, tako i kada su ulaganja u pitanju.”

Bradara je posebno zahvalila prisutnim gostima, ističući važnost njihove podrške: “Pozdravljam uvijek rado viđenog našeg Zvonka Milasa, tajnika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, koji je tako često u svim našim sredinama da više nigdje i nije gost, kao i gospodina Tomislava Sokola, jer se malo malih sredina može pohvaliti nazočnošću zastupnika u Europskom parlamentu na Danu općine.”

Prije svečane sjednice, položeni su vijenci i upaljene svijeće na Središnjem spomen obilježju braniteljima HVO-a u Usori. Služena je sveta misa zadušnica za poginule, umrle i nestale branitelje Usore u Domovinskom ratu u crkvi sv. Ante Padovanskog u Sivši, nakon koje je uslijedio svečani mimohod zastava.

 

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img