N24VijestiCrna kronikaPreminuo popularni tiktoker, ovu tužnu vijest objavila je njegova djevojka

Crna kronika

Preminuo popularni tiktoker, ovu tužnu vijest objavila je njegova djevojka

PODIJELITE ČLANAK

Popularni tiktoker Francesco LoPresti preminuo je u 25. godini. Vijest o tragičnoj smrti mladog influencera objavila je njegova djevojka Kaitilin Reagan.

“Potpuno sam slomljena, volim te bezuvjetno. Ti i ja protiv svijeta zauvijek. Hvala ti za istinsku ljubavnu priču”, napisala je u opisu videa.

“Žao mi je, željela sam sam da ga pratite u tome što će pobijediti bolest, ali rak je uzeo njegov život. Francesco je preminuo u ponedjeljak, 21. ožujka. Već je nekoliko dana prošlo od njegove smrti, ali zaslužili ste to znati. Obožavao vas je i obožavao je sve što ste za njega napravili”, rekla je kroz suze Kaitilin u videu koji je objavila na svojim profilima.

Istaknula je kako će joj trebati dosta vremena da prihvati činjenicu da ga više nema. “Ja ću se vratiti, ali treba mi vremena. Sve što ubuduće budem radila, radit ću kako bi očuvala njegovu uspomenu”, naglasila je.

LoPrestija je na TikToku pratilo preko 700 tisuća ljudi, a upravo sa svojom djevojkom, koja je također tiktokerica, snimio je na stotine videa.

Francescu je dijagnosticiran rak testisa kada je imao 17 godina, a kasnije je metastazirao na limfne čvorove, jetru i vrat. Brojni pratitelji posljednjih su mjeseci pisali kako su zabrinuti za njegovo zdravlje, a proteklih godinu dana rijetko im se javljao.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još