spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaPreokret u slučaju djevojčice Danke Ilić: Pojavio se novi svjedok

PRIČA SE I DALJE ISTRAŽUJE

Preokret u slučaju djevojčice Danke Ilić: Pojavio se novi svjedok

PODIJELITE ČLANAK
U petak će se u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru održati saslušanje novih svjedoka u istrazi ubojstva djevojčice Danke Ilić (2), javlja Blic.

Podsjetimo, djevojčica je bila s majkom i bratom u Boru kada je nestala, a sumnja se da su je radnici Vodovoda Dejan Dragijević i Srđan Jankovićudarili automobilom, a zatim usmrtili i sakrili njezino tijelo na nepoznato mjesto.

Dvojica su svjedoka susjedi iz Banjskog Polja, iz čijeg se svjedočenja ne očekuje ništa ključno, notreći svjedok, muškarac iz Bora, džogirao je na tom području baš kada su osumnjičeni navodno bacili tijelo djevojčice na smetlište.

Što je točno vidio, zašto se tek sada javio, znat će se u petak. Postoji mogućnost da njegovo svjedočenje dokaže da su zaista na smetlištu bacili ubijeno dijete, rekao je izvor za Blic.

Osim toga, osumnjičeni Dragijević, koji je priznao zločin, zatražio je da ga tužiteljstvo ponovno sasluša, no na taj zahtjev mu još nije odgovoreno. Dragijević je novo saslušanje zatražio radi razjašnjenja okolnosti i iznesenih činjenica koje je dao na zapisnik prilikom saslušanja 5. travnja 2024. godine.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img