spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaPucnjava u Beču: Ranjena tri Bosanca

N24-CRNA KRONIKA

Pucnjava u Beču: Ranjena tri Bosanca

PODIJELITE ČLANAK

U Beču se večeras dogodila pucnjava u kojoj su četiri osobe ranjene, objavila je austrijska policija, dok mediji navode da je policija privela četvoricu osumnjičenih državljana iz Austrije piše Crna-Hronika.

– Pucnjava se dogodila u gradskoj četvrti Floridsdorf – objavila je bečka policija na Twitteru.

Suprotno prvim informacijama iz policije, ne radi se o Bosancima, već o četvorici Austrijanaca sjevernomakedonskih korijena, rekao je za wien.ORF.at portparol Markus Dittrich. Tri od četiri žrtve su Bosanci, a jedan muškarac ima iransko državljanstvo. Osumnjičeni su ispitani odmah nakon hapšenja.

Prema navodima policije, došlo je do razmjene vatre u Floridusgasse. Ljudi bi trebali izbjegavati to područje, napisala je policija nešto poslije 21 sat na servisu kratkih poruka Twitter (X). Zatečene su četiri osobe sa teškim ubodnim i prostrelnim ranama i ukazana im je prva pomoć, “ali trenutno nema opasnosti po život”, saopšteno je iz policije u 22.44.

Kako je objavila policija, u neposrednom pretresu zaplenjena su dva automobila za bekstvo. Osumnjičeni počinioci brzo su pronađeni kroz automobile. Kuća je locirana i tamo je izvršeno hapšenje, rekao je Ditrih za ORF Beč.

Izvor: Crna Hronika

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img