spot_img
spot_img
N24VijestiRimac traži preko 250 zaposlenika na devet lokacija: 'Od početka godine smo...

Vijesti

Rimac traži preko 250 zaposlenika na devet lokacija: ‘Od početka godine smo zaposlili 300 ljudi’

PODIJELITE ČLANAK

Mate Rimac objavio je kako je u potrazi za 252 zaposlenika Rimac Grupe na čak devet lokacija.

Rimac je to objavio na svom Facebook profilu uz link na stranicu gdje se mogu pronaći detalji.

Od toga, Rimac Tehnology traži 146 ljudi, a Bugatti Rimac 106 ljudi. Budući zaposlenici radit će u Svetoj Nedelji i Savskoj Opatovini kod Zagreba, Osijeku, Splitu, Warwicku u Ujedinjenom Kraljevstvu, a jedno radno mjesto otvoreno je i u Berlinu.

– Od početka godine nam se priključilo 300 kolega, a do kraja godine tražimo još dodatnih 400 zaposlenika – napisao je.

Podsjetimo, ovoga je tjedna objavljeno kako će Talijanski investicijski fond Investindustrial ulaže ukupno 120 milijuna eura (907,5 milijuna kuna) u Rimac Grupu u nekoliko krugova financiranja. Rimac je danas na čelu Bugattija, a Porshe mu je u vlasničkoj strukturi.

– Prije 12 godina, kad sam pokrenuo firmu, da mi je netko rekao da će se ovo dogoditi, ne bih vjerovao, ali sam pokrenuo firmu s idejom da napravimo nešto veliko. Iako je tu već puno rezultata, sad je već više od 1000 zaposlenih u firmi, imamo partnere poput Porschea, Volkswagena, Hyundaija, preuzeli smo i Bugatti, mi i dalje smatramo da smo na početku puta. Kraj? Kraja nema. Porsche postoji 70 godina, Bugatti postoji 110 godina. Mi gledamo jako dugoročno, želimo izgraditi firmu za 100 godina – rekao je Mate Rimac nakon što je lanjskoga srpnja u Dubrovniku predstavljeno spajanje Bugattija.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img