spot_img
spot_img
N24VijestiBiHSlavica Matković iz Brajkovića treba našu pomoć

POMOZIMO!

Slavica Matković iz Brajkovića treba našu pomoć

PODIJELITE ČLANAK

Zamolba za pomoć u liječenju Slavice Matković nastanjena u Brajkovićima…

Obraćamo Vam se sa zamolbom za pomoć u liječenju od karcinoma za Slavicu Matković, rođenu 1964. godine nastanjenu u Brajkovićima, općina Travnik.

 

 

Zamolba za pomoć u liječenju Slavice Matković nastanjena u Brajkovićima…

Obraćamo Vam se sa zamolbom za pomoć u liječenju od karcinoma za našu župljanku Slavicu Matković, rođenu 1964. godine nastanjenu u Brajkovićima, općina Travnik.

Naime, naša Slavica je, zbog životne ugroženosti, podrvgnuta žurnom operacijskom zahvatu u Zagrebu dana 28.12.2023. godine u Kliničkom bolničkom centru ,Sestre milosrdnice” te je konstatirana dijagnoza Zloćudna novotvorina tijela maternice. Od tada se nalazi u Zagrebu na liječenju i tretman je nastavijen primanjem kemoterapija.

Za prvi ciklus predviđeno je 6 kemoterapija i određeni specijalistički pregledi ali na žalost zbog žurbe i životne ugroženosti, nije se imalo vremena tražiti suglasnost zdravstva Županije i Federacije te je obitelj bila prinuđena da samostalno plaća sve: preglede, operaciju, kemoterapije, sve ljekove i vitamine koji su neophodni za onkološke pacijente a i sam život u Zagrebu je veoma skup pa sve to iziskuje velike troškove.

 

Suprug, Pero Matković, učesnik Domovinskog rata, inače umirovljeni dočasnik HVO i OS BIH sa sinovima i kćerkom je odlučio stati uz svoju suprugu te se i sada bore da joj priušte najbolje što mogu.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img