spot_img
spot_img
N24SportŠpanjolci bijesni na Mbappéa: Ovo je sramota za nogomet!

Sport

Španjolci bijesni na Mbappéa: Ovo je sramota za nogomet!

PODIJELITE ČLANAK

Dogovor o produženju ugovora francuskog napadača Kyliana Mbappéa s Paris SG-om “sramota je za nogomet”, rekao je u subotu predsjednik Španjolske profesionalne nogometne lige Javier Tebas.

“Ono što PSG radi kako bi produžio Mbappéa s ogromnim novcem, i to nakon što je pretrpio gubitak od 700 milijuna eura posljednjih sezona i imao račun za plaće od 600 milijuna eura, je prava uvreda za nogomet”, napisao je španjolski čelnik na Twitteru, ne precizirajući gdje dobio je ove brojke.

Prema godišnjem financijskom izvješću, Paris SG pretrpio je gubitak od gotovo 225 milijuna eura tijekom sezone 2020/21, koju je obilježila kriza TV prava u Ligue 1 i stadioni bez gledatelja. Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaïfi “opasan je kao i Superliga”, dodao je Tebas, aludirajući na projekt koji je prošle godine predstavilo dvanaest velikih europskih klubova.

PSG i Tebas su tada bili u istom taboru, uz UEFA-u, kako bi porazili Superligu. Izvori upoznati s pregovorima potvrdili su AFP-u da su PSG i 23-godišnji Mbappé postigli načelni dogovor o nastavku trogodišnjeg ugovora, koji istječe 30. lipnja.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img