spot_img
spot_img
N24VijestiBiHU povodu Dana KŠC “Petar Barbarić” učenici Mariji Lujanović dodjeljena nagrada za...

VELIKO BRAVO ZA MARIJU!

U povodu Dana KŠC “Petar Barbarić” učenici Mariji Lujanović dodjeljena nagrada za proglašenje najboljom učenicom u FBiH

PODIJELITE ČLANAK

Na svečanoj akademiji u povodu Dana Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić” Travnik, Marija Lujanović, učenica ovog centra, dobila je prestižno priznanje te joj je dodjeljena nagrada za proglašenje jednom od najboljih učenica u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Ova nagrada je potvrda iznimne marljivosti, truda i zalaganja koje Marija pokazuje u svom obrazovanju. Njeni izvanredni rezultati, kako u nastavnim tako i u vannastavnim aktivnostima, čine je uzorom ne samo za učenike svoje škole, već i za sve mlade u Bosni i Hercegovini.

Marija je primjer kako trud, disciplina i upornost donose izvanredne rezultate. Ova nagrada je zasluženo priznanje za njen rad i posvećenost. Ponosni smo što je dio naše škole i što svojim uspjehom promovira vrijednosti koje njegujemo.

Nagrada je uručena tijekom svečane akademije koja je okupila učenike, roditelje, nastavnike i brojne goste. Događaj je obilježen svečanim govorima, dodjelom priznanja i nagrada te prigodnim programom koji su pripremili učenici škole sa svojim odgajateljima, učiteljima i nastavnicima.

Katolički školski centar “Petar Barbarić” u Travniku poznat je po visokoj kvaliteti obrazovanja i brojnim uspjesima svojih učenika, a Marijino priznanje je još jedan dokaz izvrsnosti ove obrazovne institucije.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img