spot_img
spot_img
N24VijestiBiHUžas na Vlašiću: Vukovi pojeli muškarca

N24-VIJESTI

Užas na Vlašiću: Vukovi pojeli muškarca

PODIJELITE ČLANAK

Na području prema planini Vlašić, između općina Kotor Varoš i Kneževo, lovci su pronašli ostatke tijela nepoznate osobe, a pretpostavlja se da su je ubili i pojeli vukovi.

Još uvijek se utvrđuju sve okolnosti kako je nastradala za sad neidentificirana osoba.

U MUP-u Republike Srpske nisu mogli potvrditi ove informacije dok se ne utvrde sve okolnosti, ali više lovaca koji su danas boravili na području Kneževa ispričali su da je tijelo pronađeno. Pretpostavlja se da je muškarac prije kontakta sa životinjama izgubio život, prenosi portal Crna-hronika.info.

Prema fotografijama na kojima se vide ostaci tijela, može se pretpostaviti da se radi o muškoj osobi. Vukova je na Vlašiću prije bilo mnogo više nego sada, a oni su uglavnom izlovljeni jer su prije nekoliko godina činili velike štete ljudima napadajući njihovu stoku. Vuk se zapravo boji čovjeka i izbjegava ga, zato su tako rijetki ljudi koji su vidjeli vuka, a i oni koji su ga vidjeli kažu da je u tom trenutku vuk bio uplašeniji od njih. Na Vlašićkom području nije zabilježen nijedan napad vuka na čovjeka i ne bi ih se trebali bojati, kažu stručnjaci.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img