spot_img
spot_img
N24Sport(VIDEO) Pogledajte kako je Babić bez većih problema demolirao Molinu

(VIDEO) Pogledajte kako je Babić bez većih problema demolirao Molinu

PODIJELITE ČLANAK

Mogli bismo reći kako se Alen Babić nije uspio niti pošteno umoriti, odnosno njemu je meč protiv Erica Molina, u kojem je upisao devetu pobjedu u profesionalnoj karijeri, bio nešto poput treninga. Protiv sebe je imao puno lošijeg boksača, čovjeka koji već neko vrijeme nije usporediv sa svojim vlastitim izdanjima iz vremena kad se dva puta borio za svjetsku teškašku titulu.

Dokaz toga je to što je prvi put na podu završio već unutar prvih deset sekundi i to nakon što je prihvatio prvi napad te pokušao uzvratiti Babiću, čak ga je prvi pogodio, no boksač iz Rovinja prošao je kroz Molinin udarac kao da se ništa nije dogodilo, a onda je plasirao svoju seriju nakon koje “Drummer Boy” nije uspio ostati na nogama.

Upravo ta akcija, kao i preostale koje su dovele do brojanja, ali i još neke iz prve runde, nakon kojih Molina ipak nije pao, nalaze se u videu objavljenom na DAZN-ovom YouTube kanalu, a u kojem možemo vidjeti najbolje trenuke meča koji je završio početkom druge runde, odnosno ukupno je trajao tek nešto više od tri minute.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img