spot_img
spot_img
N24SportNogometVlašić propušta ostatak Eura

N24

Vlašić propušta ostatak Eura

PODIJELITE ČLANAK
Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić napustit će kamp reprezentacije i propustiti ostatak Europskog prvenstva u Njemačkoj zbog ozljede mišića, objavio je u utorak Hrvatski nogometni savez (HNS).

Nikola je uložio jako puno truda i energije kako bi pomogao reprezentaciji na Euru i zato mi je jako žao zbog ove ozljede mišića koju je zadobio.

Svjesno smo prihvatili određeni rizik jer smo imali prošireni roster s 26 igrača, a Nikola je integralni dio ove ekipe, kao što je on sa svoje strane htio biti dio ekipe na velikom natjecanju.

Nažalost, dogodila se druga ozljeda i mogu Nikoli samo zahvaliti na ogromnom trudu te mu poželjeti brz oporavak te da se na teren vrati u svom najboljem izdanju, izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

Žal zbog propuštanja ostatka Eura i nemogućnosti pomoći ekipi izrazio je i sam Vlašić.

Učinio sam zaista sve kako bih se spremio za pripreme i hvala izborniku i stožeru na prilici da na treninzima pokažem da sam spreman, što sam vjerujem i učinio uoči Eura.

Ekipi želim puno sreće, vjerujem u njih maksimalno te sam siguran da će ostvariti nove uspjehena ovom Euru. U meni će imati najvećeg navijača, naglasio je Vlašić.

Podsjetimo, “Vatreni” su u prvoj utakmici protiv Španjolske izgubili 0:3, a u srijedu, 19. lipnja čeka ih dvoboj protiv Albanije. 

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img