N24VijestiBiHZa tehničko opremanje kazališne dvorane izdvaja se 150.000 kuna

JAJCE

Za tehničko opremanje kazališne dvorane izdvaja se 150.000 kuna

PODIJELITE ČLANAK
Danas je u Jajcu potpisan ugovor o financiranju između Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske, Općine Vuka kao vodećeg partnera i Općine Jajce kao partnera u zajedničkom projektu.
Ugovor su potpisali načelnici općine Vuka Damir Maričić i općine Jajce Edin Hozan. Riječ je o Programu poticanja prekogranične suradnje između Hrvatske i Bosne i Hercegovine u svrhu razvoja lokalne zajednice u 2021. godini.
Nakon provedenog Javnog poziva Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske donijelo je odluku o odabiru Projekta vodećeg partnera, općine Vuka u Osječko-baranjskoj županiji, Republika Hrvatska, s partnerom općinom Jajce iz Srednjobosanskog kantona/Kantona Središnja Bosna u Bosni i Hercegovini.
Prema potpisanom ugovoru financirat će se projekt „Postavljanje ograde na groblju u Vuki i tehničko opremanje kazališne dvorane u Domu kulture Jajce“ u vrijednosti od 150.000 kuna, od čega vodećem partneru, općini Vuka, pripada 50.000 kuna, a partneru općini Jajce 100.000 kuna.
Sredstva za financiranje ovog projekta osigurana su u Državnom proračunu Republike Hrvatske putem Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije kroz Program potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini u svrhu razvoja lokalne zajednice.
n24.ba
PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još