spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaZagreb: Trojica maloljetnika brutalno pretukla mladića

vijesti n24

Zagreb: Trojica maloljetnika brutalno pretukla mladića

PODIJELITE ČLANAK

Trojica maloljetnika, koja su prije nekoliko dana brutalno pretukla mladića u zagrebačkoj Dubravi, nanijevši mu teške ozljede glave, zadržana su jučer u istražnom zatvoru. N1 doznaje da je motiv napada bila mladićeva odjeća koja je nasilnicima bila smiješna. Na njemu su, kako su ispričali nakon privođenja, primijetili narukvicu i poderane hlače pa su nasrnuli na njega.

Pratili su ga neko vrijeme po tramvaju i autobusu. Nakon što je izašao, krenuli su za njim.

Jedan ga je, kako je rekonstruirano, potapšao po ramenu te ga tražio upaljač. Kada je mladić počeo kopati po džepovima, ovaj ga je odgurnuo pa je pao na tlo. Zatim ga je maloljetnik, koji je bio kolovođa ovog nasilnog ispada, počeo udarati nogom u glavu.

Pridružila su mu se i ostala dvojica, dok je četvrti stajao sa strane i nije tukao mladića. Kasnije je ispričao istražiteljima da je bio svjestan posljedica, odnosno svega što ga je zbog nanošenja teških ozljeda moglo snaći.

Majka sve objavila na Facebooku, tako se doznalo za slučaj

Doista, trojica maloljetnika osumnjičena su za nanošenje teških ozljeda za što zakon predviđa do pet godina zatvora. Tužiteljstvo je zatražilo određivanje istražnog zatvora nasilnim maloljetnicima, što je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu jučer i prihvatio. Zaključeno je, naime, kako postoji bojazan da bi mogli ponovno počiniti neko kazneno djelo, iako do sada nisu osuđivani.

Inače, za ovaj slučaj se doznalo nakon što je majka napadnutog 18-godišnjaka putem Facebook stranice objavila da su četvorica dječaka pratila i potom pretukla njezina sina koji je zadobio višestruke ozljede glave i tijela. Navela je da je slučaj prijavljen policiji te je zatražila pomoć susjeda i poznanika ako imaju bilo kakvu informaciju o napadačima. U ovom trenutku svi napadači su identificirani, piše index.hr.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img