spot_img
spot_img
N24SportNogometZavršen je prvi nogometni kamp zagrebačke Lokomotive u Vitezu- domaćin je bio...

SRETNO U NASTAVKU!

Završen je prvi nogometni kamp zagrebačke Lokomotive u Vitezu- domaćin je bio NK Romari (FOTO)

PODIJELITE ČLANAK

Odigravanjem završnih utakmica i dodjelom diploma uspješno je završen prvi nogometni kamp zagrebačke Lokomotive u Vitezu kojem je NK Romari-Sportsko-rekreacijski centar bio domaćin.

Kroz šest dana 170 nogometaša, podijeljeni u pet dobnih kategorija prošli su put od upoznavanja, trenažnog procesa, edukacija, predavanja, a sve kako bi nakon ovog kampa bili bogatiji za nogometno iskustvo koje će im kroz buduću karijeru zasigurno biti od velikog značaja.

Na kampu su sudjelovali nogometaši iz preko 20 klubova Bosne i Hercegovine nastojavši se prikazati u što boljem svjetlu pred nogometnim stručnjacima zagrebačkog kluba.

Kako su poručili iz NK “Romari” reakcije i komentari sudionika, ali i onih koji su pomno pratili kamp daju im za pravo vjerovati kako će u budućnosti kamp postati tradicija i jedan od najvažnijih sportskih događaja u Središnjoj Bosni, ali i šire.

Nogometni klub “Romari” zahvaljuje svim sudionicima, a oni najuspješniji će u sljedećem razdoblju boraviti u Zagrebu gdje će pokušati nametnuti i izboriti svoje mjesto u Lokomotivi.

Veliko bravo za sve!- poručuju čelnici NK “Romari”.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img