spot_img
spot_img
N24Duhovni kutakŽeljko Bebek opisao susret sa Svetim Ocem: Jedna ga njegova gesta posebno...

N24

Željko Bebek opisao susret sa Svetim Ocem: Jedna ga njegova gesta posebno dirnula

PODIJELITE ČLANAK

Željko Bebek je nedavno za 2025. godinu najavio veliku glazbenu turneju povodom svojeg 80. rođendana. Iako je već odavno mogao biti u mirovini, 79-godišnji pjevač tvrdi kako je u naponu snaga i energije.

“Ja sam odustao od penzije još kad sam napustio fakultet. Znao sam da neću zavrijediti nikakvu državnu penziju pa sam se cijeli život pripremao da starost i što dublju starost pokušam ostvariti svoje dječačke snove, a to je život na pozornici”, priznao je Željko za In magazin.
Nikad se ne osjećam tako staro. Iako uvijek volim reći točno koliko mi je godina, nikad nisam smanjivao. Iako mi je godilo da spadam u te ljude koji imaju sreće da imaju zdravlja i energiju koja te zadivljuje kad imaš 60, a kamoli 80 godina. Ja se osjećam mlado, snažno, pun energije i zato su moji koncerti i danas slični ili isti kao oni s početka karijere”, dodao je.

Oduševio ga susret sa Svetim Ocem

Bebek je ispričao kako svoj mladolik duh može zahvaliti svojoj supruzi Ružici: “Moram priznati da je ona odredila moj život u trenutku kad smo se povezali i kad smo se upoznali. Ona daje jedan krasan ritam koji mogu pratiti, a u kojem ona jako pomaže. Dosta je mlađa od mene, to se već zna, ali nama je život kao i onaj prvi naš zajednički dan i moram priznati da iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, jedno drugom ponavljamo da se u odnosu na prethodnih 25 godina ništa nije promijenilo”, pohvalio se Željko.

Svoje sudbonosno “da” rekli su 6. travnja u Dubrovniku, a posljednjih nekoliko godina za svaku godišnjicu braka pokušavaju negdje otputovati.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img