spot_img
spot_img
N24VijestiZlatko Dalić dobio poziv od Ajaxa

N24-VIJESTI

Zlatko Dalić dobio poziv od Ajaxa

PODIJELITE ČLANAK

Čelnici Ajaxa ponudili su izborniku Hrvatske Zlatku Daliću mogućnost da sjedne na klupu ovog kluba, pišu mediji u Nizozemskoj.

Rukovodstvo kluba je smijenilo Alfreda Schreudera nakon još jednog neriješenog rezultata, što ih je ostavilo na petom mjestu.

Inače, Schreuder je nanizao čak sedam utakmica u prvenstvu bez pobjede, od čega je posljednjih šest završavalo remijima, pa nije ni čudo da je došlo do otkaza i da su čelnici kluba u potrazi za novim trenerom.

I potpuno iznenađujuće, iako se očekivalo da će krenuti po nekog od nizozemskih mlađih trenera, prvi favorit za čelnike kluba je izbornik Hrvatske Zlatko Dalić.

Odgovor Dalića i kako on vidi ovaj poziv nije poznat, no nema sumnje da će biti u velikoj dvojbi, iako je jasno da svim srcem uživa na klupi Hrvatske. Njegov ugovor s Hrvatskim nogometnim savezom traje do 2024. godine, odnosno do završetka Europskog prvenstva, piše Jabuka.tv.

Dalić je s reprezentacijom Hrvatske osvojio drugo i treće mjesto na posljednja dva Svjetska prvenstva, a ranije je odbijao bogate ponude iz azijskih zemalja. Ipak, ponuda Ajaxa je nešto sasvim drugo i bit će zanimljivo vidjeti što će na kraju odlučiti.

Bilo kako bilo, jasno je da je njegov odličan rad na klupi Vatrenih prepoznat i u Europi, pa i kada napusti klupu reprezentacije Hrvatske neće imati problem da pronađe novi posao.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img