spot_img
spot_img
N24MagazinAco objavio da mu dolazi gost koji ga je grubo odbijao: "Što...

Vijesti

Aco objavio da mu dolazi gost koji ga je grubo odbijao: “Što ću vam ja? Neću doći”

PODIJELITE ČLANAK

ACO Stanković je na službenom Facebook profilu objavio tko će mu biti idući gost u emisiji Nedjeljom u 2. Stanković je snimio video u kojemu je ispričao da je nagovorio gosta koji je prethodno grubo odbijao njegove pozive za gostovanje u emisiji.

“Nazovem ja potencijalnog gosta, a on će oštro: Što ću vam ja? Nemam ništa za reći. Govorim samo o vojsci. Neću doći!..Skoro sam stao u stav mirno! Uglavnom, nagovorio sam ga. Gost Nedjeljom u 2 pilot Ivan Selak”, kaže Stanković o svom ovonedjeljnom gostu.

Izbor gosta oduševio je mnoge, a gledatelji emisije ispod videa pišu pitanja na koja će Selak odgovarati u Nedjeljom u 3 koja se prikazuje na YouTubeu odmah nakon emisije na televiziji.

Inače, brigadir Ivan Selak je rođen 1962. godine u Bjelovaru. Završio je Vojnu akademiju, jednu od elitnijih obrazovnih institucija u socijalističkoj Jugoslaviji, te od 1979. služio u Jugoslavenskom ratnom zrakoplovstvu.

Selak je s kolegom Ivicom Ivandićem prebjegao iz JNA u Hrvatsku vojsku 1992. godine, a MiG-21 kojim je pilotirao sudjelovao je u operacijama tijekom rata te bio u upotrebi do 2004. godine.

Tijekom rata u Hrvatskoj brigadir Selak je bio pilot u Prvoj eskadrili lakih borbenih zrakoplova u Čakovcu, zatim zapovjednik zrakoplovnog voda u Zapovjedništvu HRZ-a i PZO-a te zapovjednik voda 91. zrakoplovne brigade Pleso. Od 1996. godine obnašao je zadaću probnog pilota u sektoru kontrole u Zrakoplovno-tehničkom zavodu te kasnije voditelja odsjeka u Odjelu kontrole kvalitete. Od 2012. djeluje kao probni pilot HRZ-a, a 2017. je umirovljen.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img