spot_img
spot_img
N24MagazinLifestyleAlma je u svom stanu postigla savršen balans minimalizma i topline

SAVRŠENO!

Alma je u svom stanu postigla savršen balans minimalizma i topline

PODIJELITE ČLANAK

Alma je uspjela postići savršen balans između minimalizma i topline u svom domu što je sigurni smo odlična lekcija za sve one koji su trenutno u potrazi za inspiracijom.

Njen stan u Njemačkoj odiše skladom i jednostavnošću, istovremeno pružajući osjećaj ugode i topline koji je neophodan u svakom domu.
U dnevnom boravku, koji je središte njenog stana glavni komadi namještaja su sigurno bež sofa i mermerni stol s drvenim nogicama. Ovaj odabir naglašava minimalistički karakter prostora, dajući mu elegantan izgled.
Iz dnevnog boravka pruža se pogled na trpezariju, koja također zrači minimalističkom estetikom, ali istovremeno se osjeća toplina zbog upotrebe smjelih smeđih nijansi namještaja. Uz to, poseban šarm prostoru daje i zanimljiv luster koji svakoj prostoriji pruža posebnu atmosferu.

Detalji poput svijeća u kupaonici i dnevnom boravku te klasika, klavir u kutu sobe, dodaju dodatnu dimenziju prostoru i odražavaju njen stil. Bez posustajanja možemo reći da je Alma uspješno spojila minimalističke elemente s toplim detaljima, stvarajući prostor koji je istovremeno suptilan, elegantan i ugodan za boravak.

Screenshot

Njen dom je primjer kako kombinovati minimalizam s toplinom, stvarajući prostor koji odiše skladom i stilom.

 

 

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img