spot_img
spot_img
N24SportAnalitičari objavili kakve su šanse Hrvatske protiv Japana i koliko daleko mogu...

Sport

Analitičari objavili kakve su šanse Hrvatske protiv Japana i koliko daleko mogu proći

PODIJELITE ČLANAK

Hrvatska je unatoč remiju protiv Belgije (0:0) izbjegla Španjolsku zbog velike senzacije i pobjede Japana, pa će tako u osmini finala igrati protiv jedne od najboljih azijskih reprezentacija. To dakako neće biti lagan zadatak ali vjerujemo u hrvatske nogometaše da će upisati drugu pobjedu na turniru i da će proslaviti ulazak u četvrtfinale.

A što kažu analitičari? Daju hrvatskim nogometašima dobre šanse protiv Japana, ali nisu uvjereni da mogu srušiti Brazilce koji su veliki favoriti.

Analitička kuća Gracenote izračunala je šanse vatrenih do kraja turnira na Bliskom istoku. Prema njihovoj računici, Hrvatska ima čak 58 posto šanse u pobjedu protiv Japana.

Prognoziraju da će za Hrvatsku kraj Mundijala biti u četvrtfinalu, gdje će imati tek 28 posto šanse protiv moćnih Brazilaca, koji bi prema njihovim projekcijama trebali osvojiti naslov i uzeti svoju šestu titulu u finalu protiv Portugala i Cristiana Ronalda.

Manje šanse od Hrvatske su samo dali Urugvaju, što ipak nije bilo ispravno predviđanje jer su Suarez, Cavani i društvo zapeli već u grupnoj fazi u kojoj su prošli Portugal i Južna Koreja.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img